Voor wie?

Onderwijs-Herstart heeft het verzorgen van reintegratie 2e spoor trajecten volledig afgestemd op werknemers uit het onderwijs. Zowel kandidaten als opdrachtgevers geven aan dat de kennis van deze specifieke sector een groot voordeel is bij het succesvol verzorgen van loopbaantrajecten.

Bij elke kandidaat onderzoeken we welke richting het beste past inzake het vinden van passend werk. Dit kan ook buiten het onderwijs zijn. Onderwijs-Herstart is een onderdeel van reintegratiebureau CareerSolution en kent daardoor goed de weg in andere sectoren.
De dienstverlening beperkt zich niet tot re-integratie 2e spoor trajecten maar ook outplacement en loopbaanoriëntatie behoren tot de mogelijkheden.

Onderwijs-Herstart heeft ervaring met scholen en onderwijsinstellingen van alle opleidingsniveaus en met de diversiteit van de kandidaten die daaruit voortkomt. Zowel docenten, stafleden en overige medewerkers worden door Onderwijs-Herstart succesvol begeleid naar een nieuwe functie.

Ook kandidaten die niet uit het onderwijs komen maar juist willen instromen in het onderwijs kunnen profiteren van de uitgebreide specifieke kennis en kunde van Onderwijs-Herstart.

Bel of mail ons voor meer informatie of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking.

Voor een afspraak op een van onze vestigingen of voor meer informatie belt u naar ons centrale telefoonnummer